Driemaal hoera!

𝗗𝗿𝗶𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗵𝗼𝗲𝗿𝗮! 🎉🎉🎉
Bij Montair hebben de afgelopen tijd drie stagiairs hun stage succesvol afgerond. Tijd om ze even in het zonnetje te zetten!

Stagiairs Montair.png

☀️ 𝗥𝗶𝗸
Rik Smits (links op de foto) kwam hier vanuit zijn eerste jaar van de studie Engineering aan Fontys Eindhoven. Hij heeft bij ons technische specificatiebladen opgesteld en iedereen was erg tevreden over zowel zijn presentatie als zijn activiteiten bij Montair.

☀️ 𝗥𝗶𝗰𝗵𝗮𝗿𝗱
Richard De Mulder (rechts op de foto) heeft zijn afstudeerproject bij ons uitgevoerd en een scriptie geschreven over de beheersing van interne risico's en bedrijfsrisico’s en de bouw van dashboards. Volgend schooljaar stroomt hij door naar een master, waar hij naast bedrijfseconomie ook nog meer de ICT kant op zal gaan.

☀️ 𝗗𝗲𝗺𝗶
Demi Thomassen heeft corrosie in gaswassersystemen onderzocht als onderwerp voor haar afstudeerproject. Dit heeft ze afgerond met een prachtig cijfer: een 10! Demi is nu klaar met haar opleiding en zal na een welverdiende vakantie beginnen met haar functie binnen ons team. Nogmaals van harte welkom!