Montair doneert € 2.750,- aan IVN

Montair doneert € 2.750,- aan IVN natuureducatie

We hebben IVN natuureducatie Geysteren-Venray mogen verrassen met een donatie van 2.750,- euro. De donatie hebben we rondom ons 50-jarig jubileum verzameld, waar we gasten hebben gevraagd geen cadeaus te geven, maar te doneren aan het goede doel. De cheque werd door onze CEO Tom van Asten overhandigd aan Marije Freriks en Stan Schaekens, respectievelijk voorzitter en secretaris van IVN Geysteren-Venray.

Bijdragen aan een betere leefomgeving

Onze visie sluit goed aan bij de doelstellingen van IVN waardoor de keuze voor dit doel snel gemaakt was. Tom van Asten licht toe: “Bij Montair zijn we elke dag bezig om installaties te ontwikkelen die bijdragen aan een betere leefomgeving voor de generaties van nu en morgen. Deze visie sluit aan bij IVN die middels natuureducatieprogramma’s jong en oud laat beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat wij door ons jubileum een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van deze organisatie is geweldig.”

Trots op de bijdrage

Voor IVN Geysteren-Venray kwam onze bijdrage als een leuke verrassing. “Wij wisten dat Montair tijdens het jubileum had gevraagd om te doneren voor IVN. Dat is natuurlijk al geweldig. We wisten alleen niet hoeveel geld er opgehaald was. We waren overdonderd toen Tom ons de cheque overhandigde. We kunnen hier ontzettend veel mooie dingen mee doen bij onze natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. We gaan ons binnenkort bijvoorbeeld oriënteren op een klimaattuin in Weert en we willen graag nieuwe gidsenopleidingen gestalte geven. Daar kunnen we dit bedrag goed voor gebruiken. Onze dank is groot aan Montair en haar relaties.”  aldus Marije Freriks van IVN Geysteren-Venray.