Montair

Nieuwsbrieven

Outline #8

Geavanceerde glove boxes

Montair Process Technology heeft een nieuwe serie geavanceerde glove boxes ontwikkeld. De glove boxes zijn een compact, ruimte- en kostenbesparend alternatief voor "clean rooms". We leveren de glove boxes zowel gestandaardiseerd als op maat gemaakt voor de klant.

Lees meer over de innovatieve glove boxes.

Overzicht isolatoren 

Isolatoren_juiste afmetingen

Update: beea'H project Saoudië Arabië

In 2015 verkreeg Montair een miljoenenopdracht van The National Environmental Preservation Co. (BeeA’h) in Al Jubail, Saoedi Arabië. De bouw staat inmiddels en binnen afzienbare tijd zal het project volledig zijn afgerond.

Caj Cygnel, projectmanager ter plaatse, licht toe: 'De opdracht bestaat uit de engineering, vervaardiging en levering van een tweede uitbreidingsproject voor de verbranding van schadelijke stoffen waaronder vaste stof, hoog- en laag calorische vloeistoffen en slib. Een complex en boeiend project waar we als Montair onze tanden in hebben gezet. Het eindresultaat, waar we erg trots op zijn, komt in zicht!'

BeaH_juiste formaatBeaH_overzichtsfoto_juiste formaatBeAh_tanks_juiste formaat

20170629_181555_Caj Cygnel

  

Montair breidt uit in het Midden-Oosten

Om aan de toenemende vraag van klanten te voldoen in het Midden-Oosten zijn we gestart met een nieuwe vestiging in Saoedi-Arabië: Montair Process Technology Middle East. De locatie van de vestiging is uitstekend; het ligt midden in het industriële hart van het gebied. Het kantoor (Business Tower 101, Office no. 104, corner King Abdul-Aziz Road / Abu-Bakr Al-Siddiq Street, Al Jubail, Saudi Arabia) biedt ruimte voor twaalf medewerkers die projecten ter plaatse gaan ontwikkelen en realiseren. 

Bordje Montair SA_juiste afmetingen  Gebouw SA_juiste afmetingen

nieuwe opdracht: Afluchtreinigingssysteem   

Afgelopen mei kreeg Montair Process Technology van Kemira Kemi AB in Zweden de opdracht voor de engineering en vervaardiging van een afluchtreinigingssysteem voor het verwijderen van waterstofsulfide uit een dampstroom van een zwavelproductielijn.


Eerder, in 2016, hebben wij al twee opdrachten ontvangen van natte gaswassers voor de levering van een deeltjesverwijderingssysteem, eveneens voor Kemira Kemi AB in Zweden en de levering voor AkzoNobel voor het verwijderen van waterstofchloride.

Meer informatie over Afluchtreinigingssysteem

Foto_juiste formaat Foto2_juiste formaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Over Montair

Montair Process Technology B.V., opgericht in 1971, verzorgt “turnkey”-oplossingen op maat. Wij zijn onderscheidend door onze innovatieve en duurzame aanpak. Een klantgerichte en uitgebalanceerde combinatie van engineerings-disciplines, productie en testmogelijkheden.

Lees meer

Actueel

Montair momenteel slecht bereikbaar

Door onvoorziene omstandigheden is Montair momenteel slecht tot niet telefonisch bereikbaar. Wij... »


Foto Louis Manders

In Memoriam Louis Manders 1952-2019

Vrijdagmorgen 15 maart 2019 ontvingen wij het droevige bericht dat de oprichter van Manders... »


Meer nieuwsberichten

Contact

Montair Process Technology B.V.
Heuvelsestraat 14
5976 NG Kronenberg +31 77 467 2473 Algemene voorwaarden »

Alle contactgegevens

Plan uw route naar Montair