Twee collega's bij Montair praten bij een schaalmodel in de ontvangsthal

Wie zijn wij?

Montair zet zich al meer dan vijftig jaar elke dag in voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving. We ontwikkelen op maat gemaakte turnkey procesinstallaties voor opdrachtgevers over de hele wereld. 

A better future starts at Montair

Waar staan we voor?

Duurzaam op ieder vlak

Duurzaam op ieder vlak

Montair zorgt voor een schoon en veilig proces voor uw organisatie. Hiermee dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving voor ons allemaal. Voor de generaties van nu en morgen. Duurzaamheid betekent voor ons ook procesinstallaties ontwikkelen met een lange levensduur. Kwalitatief hoogwaardige installaties die waarmaken wat we beloven.

Ontzorgend van begin tot eind

Ontzorgend van begin tot eind

Uw vraagstuk, wordt ons vraagstuk. We begeleiden projecten van het eerste idee tot aan de installatie en verzorgen de inbedrijfsstelling wanneer nodig. Onze experts laten pas los als u tevreden bent. We stellen een team samen van de beste professionals en zorgen er samen voor dat alle doelstellingen worden behaald.

Inventief en op maat gemaakt

Inventief en op maat gemaakt

Onze experts zijn door hun specialistische kennis en jarenlange ervaring in staat om voor elk vraagstuk een oplossing te ontwikkelen. Een oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. De experts van Montair zijn verbinders, vasthouders en vernieuwers. Ze gaan geen uitdaging uit de weg!

Wat maakt ons uniek?

  • Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het bedenken en realiseren van specifieke procesoplossingen;
  • Alles onder 1 dak, van concept tot installatie. Montair heeft de experts in huis, voor mechanische, elektrische en softwarematige vraagstukken, de fabricage, het lassen, de montage en de inbedrijfstelling;
  • We hebben onze eigen lasspecialisten met de hoogst haalbare certificeringen.

Manders Group

Montair Environmental Solutions B.V. is een zelfstandig onderdeel van de Manders Group. Manders Group bestaat uit zeven onafhankelijk opererende bedrijven met locaties over de hele wereld. Zij leveren integrale systemen en installaties voor industriële automatisatie.