over-montair-slider

Over Montair

Onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Montair Environmental Solutions ontwerpt, bouwt en implementeert complete procesinstallaties vanuit het vraagstuk van de klant. Hoogwaardige installaties die bijdragen aan een duurzamere omgeving. Van luchtreiniging tot afvalbehandeling. Dit doen we al sinds 1971 voor onder andere de farmaceutische, nucleaire, chemische en semi-conductor industrie.

Innovatie zit in ons DNA. We maken altijd vooruitstrevende en op maat gemaakte oplossingen zodat deze perfect aansluiten bij het vraagstuk van onze klant. We verzorgen het proces van A tot Z. Van de eerste schetsen tot aan het onderhouden van de installaties. Met ons multidisciplinair team van experts hebben we alle kennis en ervaring in huis. 

Oud pand

Montair Environmental Solutions B.V. is zelfstandig onderdeel van de Manders Group. Manders Group bestaat uit zeven onafhankelijke bedrijven met locaties over de hele wereld. Zij leveren integrale systemen en installaties voor industriële automatisatie.

Nieuwbouw

Meer weten over Montair? Neem dan contact  met ons op. Onze experts gaan graag met u in gesprek.

 

Meer informatie? Wij bellen u terug!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Over Montair

Onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Montair Environmental Solutions ontwerpt, bouwt en implementeert complete procesinstallaties vanuit het vraagstuk van de klant. Hoogwaardige installaties die bijdragen aan een duurzamere omgeving.
Lees meer

Actueel

Zomersluiting

Vanwege zomersluiting is ons bedrijf gesloten van 1 t/m 9 augustus 2020 (week 32). »


Montair luidt de zomervakantie in met een BBQ

17 juli 2020Vandaag heeft het team van Montair de start van de zomervakantieperiode gevierd met... »


Meer nieuwsberichten

Contact

Montair Environmental Solutions B.V.
Heuvelsestraat 14
5976 NG Kronenberg +31 77 467 2473 Algemene voorwaarden »

Alle contactgegevens

Plan uw route naar Montair