over-montair-slider

Over Montair

Montair Process Technology B.V., opgericht in 1971, verzorgt "turnkey"-oplossingen op maat. Wij zijn onderscheidend door onze innovatieve en duurzame aanpak. Een klantgerichte en uitgebalanceerde combinatie van engineerings-disciplines, productie en testmogelijkheden.

Montair

Montair Process Technology B.V. is een zelfstandig onderdeel van de Manders Industries groep met zusterbedrijven in binnen- en buitenland. Een florerend en gezond bedrijf met vijftig medewerkers. Allemaal specialisten die hun vakkennis up-to-date houden.

Oud pand

Wij zijn een vooruitstrevend en groeiend bedrijf met een betrouwbare naam en uitstekende referenties. Veelvuldig gecertificeerd en met langdurige en duurzame relaties.

Nieuwbouw

Ons nieuwe bedrijfspand is voorbereid op de toekomst. We willen milieubewust en maatschappelijk ondernemen. Transparantie en persoonlijke ruimte staan centraal in onze bedrijfsvoering. We zijn één team, op basis van gelijkwaardigheid.

 

ISO 9001 gecertificeerd  ISO 14001  ISO 3834​  VCA** gecertificeerd  CE gecertificeerd

Meer informatie? Wij bellen u terug!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Over Montair

Montair Process Technology B.V., opgericht in 1971, verzorgt “turnkey”-oplossingen op maat. Wij zijn onderscheidend door onze innovatieve en duurzame aanpak. Een klantgerichte en uitgebalanceerde combinatie van engineerings-disciplines, productie en testmogelijkheden.

Lees meer

Actueel

Zomersluiting

Vanwege zomersluiting is ons bedrijf gesloten van 6 t/m 12 augustus 2018. »


Vanwege Pasen is Montair gesloten van 30 maart t/m 2 april 2018. »


Meer nieuwsberichten

Contact

Montair Process Technology B.V.
Heuvelsestraat 14
5976 NG Kronenberg +31 77 467 2473 Algemene voorwaarden »

Alle contactgegevens

Plan uw route naar Montair