over-montair-slider

Over Montair

Onze missie:

Montair wil bijdragen aan een meer duurzame toekomst door het aanbieden van excellente proces oplossingen aan haar klanten in de nucleaire, farmaceutische en (petro) chemische industrie.

Montair ontwerpt, bouwt en implementeert complete procesinstallaties vanuit het vraagstuk van de klant. Hoogwaardige installaties die bijdragen aan een duurzamere omgeving. Van verontreinigde lucht reinigingssystemen tot oplossingen voor afvalopslag- en behandeling. Dit doen we al sinds 1971 voor onder andere de farmaceutische, nucleaire, (petro) chemische en semi-conductor industrie. Onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Innovatie zit in ons DNA. We maken altijd vooruitstrevende en op maat gemaakte oplossingen zodat deze perfect aansluiten bij het vraagstuk van onze klant. We verzorgen het proces van A tot Z. Van de eerste schetsen tot aan het onderhouden van de installaties. Met ons multidisciplinair team van experts hebben we alle kennis en ervaring in huis. 

Oud pand

Montair Environmental Solutions B.V. is zelfstandig onderdeel van de Manders Group. Manders Group bestaat uit zeven onafhankelijke bedrijven met locaties over de hele wereld. Zij leveren integrale systemen en installaties voor industriële automatisatie.

Nieuwbouw

Montair heeft een geïntegreerd kwaliteits-, arbeidsomstandigheden-, en milieumanagementsysteem om een hoogwaardig ontwerp en eindproduct te garanderen welke volgens de meest recente milieu- en veiligheidseisen worden gerealiseerd. Derhalve is Montair trotse bezitter van de onderstaande certificaten geaccrediteerd door Lloyd’s Register:

  • VCA**
  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 3834-2:2005
  • EN 1090-1

Meer weten over Montair? Neem dan contact  met ons op. Onze experts gaan graag met u in gesprek.

 

Meer informatie? Wij bellen u terug!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Over Montair

Onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Montair Environmental Solutions ontwerpt, bouwt en implementeert complete procesinstallaties vanuit het vraagstuk van de klant. Hoogwaardige installaties die bijdragen aan een duurzamere omgeving.
Lees meer

Actueel

Montair 50 jaar

Op 1 september bestaat Montair 50 jaar.Een bijzondere mijlpaal die we graag vieren op zaterdag 4... »


25 jarig dienstverband

Gisteren hebben we onze collega Susanne gefeliciteerd met haar 25 jaar trouwe dienst voor... »


Meer nieuwsberichten

Contact

Montair Environmental Solutions B.V.
Heuvelsestraat 14
5976 NG Kronenberg +31 77 467 2473 Algemene voorwaarden »

Alle contactgegevens

Plan uw route naar Montair