Decoratief beeld van een man die een procesinstallatie bedient

Heeft u een specifiek vraagstuk waar geen standaardoplossing voor is? Montair heeft de expertise en de jarenlange ervaring in huis om een totaal op maat gemaakte installatie voor uw procesvraagstuk te ontwerpen. We begeleiden u van ontwerp tot en met installatie. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw procesinstallatie in een nieuwe faciliteit of om een aanpassing aan een bestaande ​​installatie; u kunt rekenen op Montair en onze bewezen technologieën voor een kosteneffectief en duurzaam resultaat.

Elk vraagstuk pakken wij aan! 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • een verbrandingssysteem, inclusief de warmterecuperatie en het luchtreinigingssysteem dat bestaat uit een natte gaswassing, een droog- of een semi-droog-systeem. Of combinaties van deze systemen.
  • een reinigingsinstallatie voor radioactief besmette cilinders of besmette delen.
  • een waterreinigingsinstallatie.
  • een industriële inktproductie installatie
  • dikwandige vaten voor radioactief afval of een vaten-kantelinstallatie.

Laat ons uw ‘ideale situatie’ weten. Wij ontwerpen, vervaardigen, leveren en zorgen voor de inbedrijfstelling van de juiste oplossing. Alles volgens bewezen technologieën en de geldende wet- en regelgeving.

Meer informatie aanvragen

Ram feeder

Een van onze meest recente oplossingen is deze Ram feeder. We hebben deze klantspecifiek ontworpen en gerealiseerd en hij maakt nu deel uit van een nieuwe afvalverbrandingsinstallatie.

Meer informatie aanvragen