Elektromontage bij Montair Environmental Solutions

Vacatures

Op dit moment hebben wij vier openstaande vacatures; we zoeken een Verkoop Engineer, een Senior Project Engineer, een Junior Project Engineer en een Projectleider. Past een van deze deze functies misschien bij jou? Klik dan op de afbeelding en lees snel verder!

Vacature Elektromonteur

Lees meer

Vacature Senior Project Engineer

Lees meer

Vacature Verkoop Engineer

Lees meer

Vacature Projectleider

Lees meer

Onze cultuur

De cultuur bij Montair is proactief; elke dag zetten onze collega’s net dat stapje extra om voor onze opdrachtgevers de beste oplossing te bedenken. Hierbij zetten we onze expertise in voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving. Dat zien we bij Montair als de belangrijkste taak.

Met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring adviseren, engineeren en produceren wij duurzame materialen en innovatieve installaties. We zijn pas tevreden als we onze klanten ‘ontzorgen’ zodat zij hun ambities kunnen waarmaken.

- Tom van Asten, directeur Montair Environmental Solutions BV

Met al onze verschillende disciplines in huis vormen we een team waarin we elkaar aanvullen en versterken. Door de informele en prettige werksfeer voelt men zich bij ons snel thuis. Ook bieden we ruimte voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Drie Montair collega's van verschillende afdelingen overleggen met elkaar
Collega's in de Montair werkplaats
Collega's van Montair tijdens een fietstocht

Werken bij Montair

Onze opdrachtgevers geven aan dat Montair uniek is in haar dienstverlening, onder andere omdat het alles onder één dak heeft. Van ontwerp tot en met productie en installatie. En dat voor chemische, farmaceutische en nucleaire toepassingen.

We hebben dus vele facetten en disciplines in huis. Bij Montair ben je meer dan een collega; je werkt samen aan een innovatieve oplossing, alles voor een schone en veilige leefomgeving. Wil je onderdeel uitmaken van ons team?

Montair Environmental Solutions biedt:

  • uitdagende en innovatieve opdrachten bij uiteenlopende bedrijven;
  • internationale realisatie van opdrachten;
  • ruimte voor het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid;
  • flexibel of vast dienstverband;
  • marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

It doesn’t make sense to hire people and then tell them what to do; we hire people so they can tell us what to do.

- Quote van Steve Jobs

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Neem dan contact op en stuur een open sollicitatie. 
Goede, gemotiveerde technici en vakmensen in de installatietechniek zijn bij ons altijd welkom.

Stuur een e-mail

Bel ons voor meer info

Contactverzoek open sollicitatie

*verplicht veld

Stage lopen bij Montair

Stagiair(e)s zijn bij ons van harte welkom. Je kunt bij ons vanuit je middelbare school, mbo- of hbo-opleiding een stage uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste begeleiding krijgt. Als jij daarbij zorgt voor de juiste motivatie, wordt jouw stage zeker een succes!

 

Klik op de afbeelding om naar de stagepagina te gaan. Hier kun je nog meer informatie lezen over stage lopen bij Montair.