Werken bij

Onze cultuur

De cultuur bij Montair is proactief; elke dag zetten onze collega’s net dat stapje extra om voor onze opdrachtgevers de beste oplossing te bedenken. Hierbij zetten we onze expertise in voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving. Dat zien we bij Montair als de belangrijkste taak.

Met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring adviseren, engineeren en produceren wij duurzame materialen en innovatieve installaties. We zijn pas tevreden als we onze klanten ‘ontzorgen’ zodat zij hun ambities kunnen waarmaken.

- Tom van Asten, directeur Montair Environmental Solutions BV

Met al onze verschillende disciplines in huis vormen we een team waarin we elkaar aanvullen en versterken. Door de informele en prettige werksfeer voelt men zich bij ons snel thuis. Ook bieden we ruimte voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Vacatures

Onze opdrachtgevers geven aan dat Montair uniek is in haar dienstverlening, onder andere omdat het alles onder één dak heeft. Van ontwerp tot en met productie en installatie. En dat voor chemische, farmaceutische en nucleaire toepassingen.

We hebben dus vele facetten en disciplines in huis. Bij Montair ben je meer dan een collega; je werkt samen aan een innovatieve oplossing, alles voor een schone en veilige leefomgeving. Wil je onderdeel uitmaken van ons team?

Montair Environmental Solutions biedt:

  • uitdagende en innovatieve opdrachten bij uiteenlopende bedrijven;
  • internationale realisatie van opdrachten;
  • ruimte voor het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid;
  • flexibel of vast dienstverband;
  • marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

It doesn’t make sense to hire people and then tell them what to do; we hire people so they can tell us what to do.

- Quote van Steve Jobs

Goede, gemotiveerde technici en vakmensen in de installatietechniek zijn altijd welkom.