Specifieke procesinstallaties
en turnkey oplossingen

Montair zet zich al meer dan vijftig jaar elke dag in voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving. We ontwikkelen op maat gemaakte turn-key procesinstallaties voor opdrachtgevers over de hele wereld.

A better future starts at Montair

We ontwikkelen op maat gemaakte procesinstallaties voor de meest uitdagende vraagstukken.

Ons werk in beeld

Bij Montair hebben we een uiteenlopend pakket aan producten en installaties die we engineeren, fabriceren én leveren. Dit maakt het werkt ook heel divers en uitdagend. Ik vind het vooral leuk om de functionele werking van de installatie uit te werken en later ook in de praktijk terug te zien.

Frank Geurts - Senior Project Engineer
Frank Geurts - Senior Project Engineer

Anders dan bij vele andere bedrijven, gaat bij Montair kwaliteit boven kwantiteit. Ik vind het belangrijk om allround te kunnen werken; van het kanten van plaatwerk tot het lossen van een vrachtwagen. Maar het laskeurwerk heeft toch wel mijn voorkeur.

Jarno Hendriks - Lasspecialist / Monteur
Jarno Hendriks - Lasspecialist / Monteur

Ik heb al 30 jaar ervaring in het engineeren van nieuwe machines en installaties en ik ontwikkel mezelf op dat gebied nog steeds. Ieder vraagstuk is uniek. Het is mooi dat we onze kennis en ervaring kunnen inzetten om klantgericht de juiste oplossing te vinden.

Peter Maessen - Senior Project Engineer
Peter Maessen - Senior Project Engineer

Ik analyseer het vraagstuk van de klant en vertaal dit samen met de collega’s in functionele en technische specificaties. Hierdoor is het voor mij van belang dat er korte lijnen zijn met zowel de opdrachtgever als de ontwerpers en engineers die de opdracht uitwerken. Zo komen we gezamenlijk tot de meest duurzame en efficiënte oplossing die past binnen de wet- en regelgeving.

Maurice Evers - Sales Manager
Maurice Evers - Sales Manager

Montair is een uniek bedrijf met een grote diversiteit aan specifieke projecten. Het bedrijf heeft korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen op vraagstellingen van klanten. Er heerst een fijne werksfeer waar iedereen wat voor elkaar over heeft.

Berry van den Munckhof - Design Leader
Berry van den Munckhof - Design Leader

Als Controller ben ik bij Montair nauw betrokken bij de bewaking van de voortgang en beoordeling van het projectresultaat. Dit geeft een solide basis voor onze financiële verslaggeving. Bij Montair werken we steeds aan unieke projecten voor onze klanten. Dat maakt mijn werk leuk en afwisselend.

Brent Schoonen - Controller
Brent Schoonen - Controller