Specifieke procesinstallaties
en turnkey oplossingen

Montair zet zich al meer dan vijftig jaar elke dag in voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving. We ontwikkelen op maat gemaakte turn-key procesinstallaties voor opdrachtgevers over de hele wereld.

Bekijk bedrijfsvideo

A better future starts at Montair

We ontwikkelen op maat gemaakte procesinstallaties voor de meest uitdagende vraagstukken.

Ons werk in beeld

Als Controller ben ik bij Montair nauw betrokken bij de bewaking van de voortgang en beoordeling van het projectresultaat. Dit geeft een solide basis voor onze financiële verslaggeving. Bij Montair werken we steeds aan unieke projecten voor onze klanten. Dat maakt mijn werk leuk en afwisselend.

Brent Schoonen - Controller
Brent Schoonen - Controller

Ik heb al 30 jaar ervaring in het engineeren van nieuwe machines en installaties en ik ontwikkel mezelf op dat gebied nog steeds. Ieder vraagstuk is uniek. Het is mooi dat we onze kennis en ervaring kunnen inzetten om klantgericht de juiste oplossing te vinden.

Peter Maessen - Senior Project Engineer
Peter Maessen - Senior Project Engineer

De projecten die ik op de productie-afdeling van Montair meemaak zijn innoverend en zeer verschillend. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Huub van der Sterren - Production
Huub van der Sterren - Production

Montair ontwikkelt totaaloplossingen die bijdragen aan een schone en veilige omgeving. Dat kan alleen met medewerkers die kennis en ervaring hebben op dit gebied. En gelukkig heeft Montair een inventief en deskundig team, al meer dan 50 jaar lang!

Tom van Asten - CEO
Tom van Asten - CEO

Bij Montair hebben we een uiteenlopend pakket aan producten en installaties die we engineeren, fabriceren én leveren. Dit maakt het werkt ook heel divers en uitdagend. Ik vind het vooral leuk om de functionele werking van de installatie uit te werken en later ook in de praktijk terug te zien.

Frank Geurts - Senior Project Engineer
Frank Geurts - Senior Project Engineer

Montair is een dynamisch bedrijf met, wereldwijd, uitdagende projecten! We zitten in een nichemarkt met unieke projecten. Aangezien niets ‘standaard’ is, geeft dit een extra dimensie aan de inkoop.

Maik Wilms - Purchase Leader
Maik Wilms - Purchase Leader

Montair is een bedrijf waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. We zijn een hecht en gedreven team dat altijd naar een oplossing werkt. Het mooiste van Montair is dat je een product ziet groeien vanaf engineering tot aan besturing, productie, montage en afname.

Stefan Bouten - Production Manager
Stefan Bouten - Production Manager

Voor klanten ben ik veelal het gezicht van Montair als ze ons bezoeken of bellen. Het is plezierig werken bij Montair: afwisselend, uitdagend en met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Ingrid Meulenkamp - Secretary
Ingrid Meulenkamp - Secretary

Montair staat altijd open voor vernieuwingen en ontwikkelingen. Klanten vanuit de hele wereld weten ons te vinden met allerlei vraagstukken. Ook mijn collega’s en ikzelf staan niet stil. Stilstand is immers achteruitgang.

Susanne van Mierlo - Administrative Assistant
Susanne van Mierlo - Administrative Assistant

Montair is een uniek bedrijf met een grote diversiteit aan specifieke projecten. Het bedrijf heeft korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen op vraagstellingen van klanten. Er heerst een fijne werksfeer waar iedereen wat voor elkaar over heeft.

Berry van den Munckhof - Design Leader
Berry van den Munckhof - Design Leader

Anders dan bij vele andere bedrijven, gaat bij Montair kwaliteit boven kwantiteit. Ik vind het belangrijk om allround te kunnen werken; van het kanten van plaatwerk tot het lossen van een vrachtwagen. Maar het laskeurwerk heeft toch wel mijn voorkeur.

Jarno Hendriks - Lasspecialist / Monteur
Jarno Hendriks - Lasspecialist / Monteur

Als chemisch procestechnoloog beschik ik over de kennis om (chemische) processen te begrijpen en door te rekenen. Het mooie aan mijn werk hier bij Montair is dat ieder project uniek is en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Stefan Stouten - Process Technologist
Stefan Stouten - Process Technologist